In ons pension worden uw dieren uitstekend  verzorgd en vertroeteld. Honden  zijn van harte welkom. Voordat u uw hond komt brengen zal deze wel een aantal vaccinaties moeten hebben. De volgende vaccinaties stellen wij verplicht. De jaarlijkse cocktail en kennelhoest. (Neem entingsbewijs mee VERPLICHT) 

 

In het pension zijn binnen- en buitenverblijven aanwezig. De binnenverblijven zijn ruim van opgezet om uw hond een aangenaam verblijf te kunnen bieden. Buiten bieden wij een royale speelweide . In het binnenverblijf hebben de honden de beschikking over vers drinkwater, een hondenmand en daarbij een warme deken. Ook is zijn eigen mand of deken welkom om het dier thuis te laten voelen. In de winter is er verwarming aanwezig.  Vanuit het binnenverblijf is er een uitloop naar een  ruim buitenverblijf waar de honden bij mooi weer kunnen verblijven.

Wij bieden u naast vakantieopvang ook de mogelijkheid om de honden voor een dagje te brengen. Het is dan mogelijk om, als u bijvoorbeeld overdag werkt, een dagje uit wilt of om welke reden ook, uw hond ‘s morgens te brengen en ’s avonds  weer op te halen.